Bröllop på Kosters Trädgårdar

februari 11, 2021

Den 25 maj 2019 gifte sig Alice och Emil på Sydkoster utanför Strömstad. Jag fick äran att spendera 4 timmar tillsammans med dem för att fotografera deras porträtt på kosters klippor och vid en kohage med nyfikna kor. Vigsel, mingel och middag hölls vid Kosters Trädgårdar. Ett intimt lantligt bröllop som andades västkust och sommar!

Färjan lade till vid Sydkoster och jag befann mig mitt i västkustens vackraste idyll. Det doftade av tång och cyklarna stod uppradade för uthyrning vid kajen. Inte långt därefter ser jag Emil och Alice, klädda i vackra brudkläder, som avslappnat kommer glidandes i en golfbil som de uppmanar mig att hoppa på. Vi for iväg mot klipporna och påbörjade porträttfotograferingen. Efter vårt äventyr på klipporna och i en kohage var det dags att åka tillbaka till Kosters Trädgårdar med den lilla golfbilen.

Vigseln var intim med närmsta familjen närvarande i själva trädgården på Kosters Trädgårdar. Ceremonin innehöll kärlek och skratt med några bräkande hejarop från ett av fåren som stod i hagen bakom prästen.

Efter vigseln skålades det i bubbel och bjöds på snittar. Bröllopsmiddagen serverades i växthuset där Kosters Trädgårdars restaurang stod för den ekologiska och närodlade maten. Jag blir varm i hjärtat när jag tänker tillbaka på detta bröllopet! Tack Alice och Emil att jag fick vara med!


Så snart du går genom Kosters Trädgårdars blå portal möts du av doften av hav, mylla och nybakat bröd. Här finner du en rofylld plats där du kan njuta av växtligheten i den ekologiska trädgården och smaka god mat baserad på närodlade råvaror. Trädgården ligger 500m från Långegärde brygga på Sydkoster. Klicka här för att besöka Kosters Trädgårdars hemsida.

Är du intresserad av en bröllopsfotografering med mig? Läs mer under fliken BRÖLLOP

Kram Emmalin | Fotograf Lilla Blå

SHARE THIS STORY