Nyföddfotografering

december 20, 2021

Den 14 december var lillasyster Ida 6 dagar gammal och jag fick äran att besöka familjen i bebisbubblan. Vi kombinerade nyföddfotograferingen med bilder på hela familjen tillsammans. Hemma-hos-fotograferingar är så mysiga och intima och är därför lite av en favorit, speciellt när det kommer till att fotografera små barn under det kalla halvåret. Barnen känner sig bekväma och bilderna visar en liten del av hemmet som barnen växer upp i, vilket är så uppskattat av familjen!


Tänk själv om du hade sådana här bilder från ditt barndomshem

tillsammans med dina föräldrar från när du var liten? Ovärderligt!


Familjefotografering med lillasyster 6 dagar hemma hos familjen
Familjefotografering med lillasyster 6 dagar hemma hos familjen
Spännande med stor kamera

Hur går en hemma-hos-fotografering till?

När vi bokar in en dag för fotograferingen kommer jag ställa några frågor om hur ert hem ser ut och hur ljusinsläppet är olika tider på dygnet. Vanligtvis fotograferar vi i föräldrarnas sovrum där ni kan sitta tillsammans på den mjuka stora sängen! Om ljusinsläppet är bra i resterande delen av hemmet så är det självklart möjligt att även fotografera i exempelvis köket när ni bakar tillsammans eller i vardagsrummet när ni leker er favoritlek. Kom gärna med förslag!


Stolt storebror …
… med mycket bus!


Läs mer om familjefotograferingar HÄR

eller

SHARE THIS STORY