Bröllop på River Restaurant On The Pier

januari 17, 2022

När fantastiska Marléne och Patrik skulle ha sin bröllopsfest på Restaurant On The Pier i Göteborg våren 2019 förnyade dom sina löften och hade en ceremoni där dom var omringade av familj och vänner. Jag fick äran att spendera hela dagen med dom från morgon till sen kväll och bjuder här på ett urval av de ögonblick som fångades på bild.

River Restaurant On The Pier

Beläget längst ut på Dockpiren i Göteborgs hamninlopp och med utsikten över Älvsborgsbron åt väster och vyn över staden i öster gör läget oslagbart och unikt. Få andra platser kan erbjuda den atmosfär som finns hos River Restaurant On The Pier och som direkt tillför det där extra för stämningen och bidrog till en fantastisk bröllopsmiddag och fest. Kvällen bjöd på tre rätters middag, liveband som höjde stämningen och personliga tal från familj och vänner – jag är så tacksam att jag fick vara med på er dag!


Är ni intresserade av att veta mer om mig som bröllopsfotograf? Besök fliken Bröllop

Kram Emmalin | Fotograf Lilla Blå

SHARE THIS STORY