Bröllop vid Chalmers Storstuga i Härryda

januari 17, 2022

Mikaela och Viktor hade sina förberedelser i en pampig svit på Hôtel Eggers inne i centrala Göteborg där de även övernattade. Ett mysigt och samtidigt rymligt hotell som gör sig perfekt för fotografering av förberedelser på bröllopsdagen. Med bra ljusinsläpp med sekelskifteslyx kan du inte annat än att älska Hôtel Eggers!

Efter förberedelserna bar det av till Chalmers Studentkår “Storstugan” i Härryda där familj och vänner väntade nere vid bryggan. Det blev en hel del tårar under den intima vigseln med vacker sång. Mingel med plockmat och skumpa hölls på Storstugans generösa terass där du omgavs av en doft av tjära, höga tallar och en sagolik utsikt över Sandsjön. Minglet fortsatte sömlöst in på nedervåningen som är industriellt inredd med en stor bar i betong och fåtöljer i skinn och metall.

Middagen och festen hölls på övervåningen där utsikten mot sjön genom panoramafönstren är slående vacker. Här har jag delat med mig av ett litet urval av bilder från dagen.


Ska ni gifta er och är intresserade av att ha med mig som er bröllopsfotograf? Vad roligt! Läs mer under fliken BRÖLLOP

Kram Emmalin | Fotograf Lilla Blå

SHARE THIS STORY